Για 35 χρόνια παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας με υψηλών προδιαγραφών προϊόντα & υπηρεσίες

Έργα

Επικοινωνία

Ευσταθίου 18, Αθήνα 11524, Ελλάδα

sales@panou.gr | info@panou.gr

+30.2106980305

+30.2106994030

// ΛΥΣΕΙΣ

Συστήματα Πληροφορικής

Η ΠΑΝΟΥ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής & επικοινωνιών (IT solutions) τόσο για τον ιδιωτικό όσο και για το δημόσιο τομέα στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση της ανταγωνιστικότητας και αποδοτικότητας των επιχειρήσεων που επενδύουν σε τεχνολογίες πληροφορικής & επικοινωνίας.Οι στρατηγικές συνεργασίες της εταιρείας με τους σημαντικότερους οίκους του χώρου και η βαθιά τεχνογνωσία των μηχανικών μας μπορούν εξασφαλίσουν σε κάθε επιχείρηση την πιο αποδοτική λύση.

IT infrastructure:

Η ΠΑΝΟΥ μπορεί να παρέχει ό,τι χρειάζεται η υποδομή πληροφορικής μιας εταιρίας ή ενός οργανισμού. Στο επίκεντρο της επιλογής των προϊόντων και των λύσεων είναι οι ξεχωριστές ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Data security:

Η ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα της πληροφοριακής υποδομής είναι το κλειδί για την αδιάλειπτη λειτουργία μιας επιχείρησης, καθώς και την προστασία του βασικότερου περιουσιακού της στοιχείου: των δεδομένων της.

Storage solutions & management:

Με βαθιά τεχνογνωσία και εμπειρία στην υλοποίηση μεγάλων έργων στο Storage Management η ΠΑΝΟΥ παρέχει στους πελάτες της την υποδομή και την υποστήριξη και σε αυτόν τον τομέα.

IT consulting services:

Συμβουλευτικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών & οικονομικών θεμάτων, για τη δημιουργία του βέλτιστου λειτουργικού μοντέλου συστήματος για την κάλυψη κάθε ανάγκης.

Οπτικοακουστικά

LED / video walls, προβολικά συστήματα, ψηφιακή σήμανση, συνεδριακός εξοπλισμός, διαδραστικές οθόνες, συστήματα ήχου και αυτοματισμού

Πληροφορική

Υποδομές πληροφορικής, λύσεις διαχείρισης, αποθήκευσης & ασφάλειας δεδομένων, συμβουλευτικές υπηρεσίες

Φωτισμός

Αρχιτεκτονικός φωτισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, θεάτρων, τηλεοπτικών studio, συναυλιακών χώρων και χώρων διασκέδασης

Ασφάλεια

Συστήματα παρακολούθησης, κάμερες ασφαλείας & λογισμικά ανάλυσης βίντεο, περιμετρική ασφάλεια, συστήματα ελέγχου πρόσβασης καθώς και συστήματα εθνικής ασφάλειας