Σταυρος Νιάρχος Πολιτιστικό Κέντρο

Η εταιρία

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

“Πρωταρχικός μας στόχος είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.
Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη και συνεργάτη σαν μια ξεχωριστή περίπτωση, με τις ιδιαιτερότητες και τις μοναδικές τεχνικές και οικονομικές του απαιτήσεις. Η συστηματική μας προσπάθεια για υψηλής ποιότητας παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, διαπνέεται από σημαντικές αξίες όπως, ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία, η συνέπεια και η καινοτομία. 

Υπηρετώντας διαχρονικά αυτές τις αξίες και τα ιδανικά, συνεχίζουμε σταθερά την ανοδική πορεία μας στην αγορά όλα αυτά τα χρόνια. Επενδύουμε στην επιμόρφωση και εξέλιξη των ανθρώπων μας γιατί πιστεύουμε ότι είναι το κλειδί για τη συνεχή ανάπτυξη μας. Ευχαριστούμε τους πελάτες και συνεργάτες μας που συνεχίζουν να μας στηρίζουν και να μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Δεσμευόμαστε για την παροχή αξιόπιστων τεχνοοικονομικών λύσεων και υπηρεσιών που συνάδουν με τις αξίες των πελατών, των εργαζομένων και της εταιρείας μας”.

 

 

 

 

 

 

Η PANOU S.A. δραστηριοποιείται στην παροχή και εγκατάσταση ολοκληρωμένων λύσεων διασυνδεδεμένων συστημάτων εστιάζοντας σε συστήματα εικόνας και ήχου, συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, λύσεις ΙΤ καθώς και σε ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων ασφάλειας για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Με Διεθνή παρουσία και πολυετή εμπειρία, η PANOU S.A έχει ως αποκλειστικό της στόχο την παροχή αξιόπιστων και state–of–the – art ολοκληρωμένων λύσεων, οι οποίες δύναται να καλύψουν όλων των ειδών τις τεχνοοικονομικές απαιτήσεις των πελατών της.